Ansök senast 2024-04-30

Beskrivning

Som utställningstekniker arbetar du med förvaltning av utställningar, där felsökning och servicearbete är en daglig uppgift för att säkerställa god kvalitet mot besökarna. Du arbetar med att projektera bygge och teknik till nya utställningar, där du ansvarar för budgetering och inköp av material, ta fram prototyper samt testa funktionalitet inom ditt område. Du har hög problemlösningsförmåga med ett övergripande branschintresse som följer gärna den byggtekniska utvecklingen. Du lyssnar in producenternas tankar om val av material och utförande, samt kan föreslå lösningar som du anser passa bäst. Du planerar och väljer i samråd tekniska lösningar som passar för drift och underhåll och vågar nya material och lösningar för att utveckla konceptet och bidrar med din expertis och idérikedom inom exempelvis konstruktion och monterlösningar.

Du får även möjlighet att arbeta med myndighetens utvecklingsarbete inom ditt område. Du är initiativtagande och driven som tekniker med bred utställnings- och museiteknikkompetens inom produktion, underhåll, drift och service av teknik och byggen i utställningar och har en god förankring i såväl hållbarhetstänk, som kostnadseffektivitet. I tjänsten ingår bland annat höghöjdarbete, heta arbete och ansvar för snickeriernas maskinpark.

Ansök med CV och personligt brev.