Annan ort
Ansök senast 2022-08-06

Beskrivning

Henie Onstad Kunstsenter er arena for nasjonal og internasjonal kunst med skiftende utstillingsprogram og en samling som består av mer enn 8000 verk. Henie Onstad åpnet i 1968, finansiert av Sonia Henie og Niels Onstad som Norges første private kunstmuseum. Museet har alltid vært en viktig støttespiller for nye uttrykk. Her kan du oppleve modernisme, samtidskunst, foto og musikk på et sted som setter kunsten i sentrum. Henie Onstad arbeider for mangfold og likestilling på alle nivåer i institusjonen.