Sista chansen att nominera ditt museum till utmärkelsen Årets Arbetslivsmuseum.
Det museum som utses till Årets Arbetslivsmuseum vinner äran och allas respekt, en emaljskylt med det egna namnet och texten Årets Arbetslivsmuseum samt prissumman 25 000 kronor. Sista dag för nominering är den 12 augusti 2011.

Årets Arbetslivsmuseum utses av en jury som i sin tur utses av Arbetets museum, Arbetslivsmuseernas Samarbetsråd, Statens Försvarshistoriska museer, Statens Maritima Museer och Sveriges Järnvägsmuseum.

Läs mer om priset och hur man nominerar.