3 december har du chans att göra din röst hörd i det fjärde och sista av våra visionsseminarier – den här gången med fokus på besökarna:

Känn dig som hemma med besökarna på museet.
3 december, Malmö museer, Malmö

Seminariet fokuserar på vilka som använder museer och hur man kommer att interagera med museer i framtidens deltagarsamhälle. Inför den viktiga workshoppen som bygger på ditt deltagande får vi genom fyra föreläsare ledtrådar om framtidens besökare. Två av fyra föreläsare är klara:

• Petter Hojem, sakkunnig från regeringens framtidskommission – Vilka är framtidens besökare, i stad och glesbygd? Om ökade klyftor och behovet av social hållbarhet.
  • Johanna Koljonen, journalist och kulturkritiker – Hur skapar man alibin för interaktion? Om att designa upplevelser och delaktighet för framtidens besökare.

Här är tiderna:
9:00 Samling med kaffe och ostsmörgås
9:30 Intro
9:45-12:15 Inspiration m.m.
12:20-13:30 Lunch och möjlighet att se sig om
13:30-14:00 Inspiration m.m.
14:10-16:00 Gemensam framtidsskådande workshop då vi också stärker oss med fika
16:00-16:30 Summering och framåtblick på visionsarbetet

Läs mer om visionsarbetet här>>>