Riksförbundet Sveriges Museer ger i samarbete med Linnéuniversitetet, Malmö högskola och Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim en unik utbildning skräddarsydd för dig som arbetar med lärande inom kulturarvssektorn.

Fyra delkurser om 7,5 högskolepoäng vardera bildar tillsammans ett paket som ger dem som arbetar med lärande på museer viktiga verktyg till att utveckla sin verksamhet och sin förmåga att arbeta pedagogiskt med olika målgrupper. Kurserna ger också kunskaper om trender inom lärande på kulturarvsinstitutioner genom utblickar till andra länder och analyser av kulturarvsinstitutionernas roll i samhället och hur de kan användas till många olika syften. Kurserna kan även läsas separat.

Fortbildningen startar hösten 2014.

Mer information om delkurser och upplägg>>>