100_samtal_logga

Varje samtal tar avstamp hos ett museum med ett museiföremål som har betydelse för vår tids stora och svåra frågor som exempelvis klimatkris, rasism, medias makt och trovärdighet, juridiska fri- och rättigheter, skolan, religion, klassamhället, identiteter, minoriteter och mycket annat.

Ja, det finns mycket att lära av historien och detta är alltså podd-versionen av vår samtalsserie 100 samtal. I varje avsnitt får vi lyssna på samtal mellan några av Sveriges mest kunniga och intressanta tänkare, forskare och experter av idag.

Du hittar alla poddavsnitt här>>>

Trevlig lyssning önskar vi på Sveriges Museer!