Vissa museer lyckas – varför? Att samarbeta med privata företag – hur gör man? Riksförbundet Sveriges museer bjuder in till en heldag med frågeställningar kring sponsring på museiområdet.

Seminariet kommer bjuda på relevanta och praktiska erfarenheter från Nordiska akvarellmuseet, Östasiatiska museet och kronan – Kalmar läns museum och aktuella frågeställningar kring kultursponsring. Seminariet är kostnadsfritt för deltagare från medlemsmuseer (övriga 500:-) och lunch ingår.

Tid: 7 december 10.00–15.00

Registrering och kaffe: från 09.30

Plats: Stockholms stadsmuseum, Ryssgården, Slussen, Stockholm

Program följer inom kort. Moderator Susan Bolgar, kultur och näringsliv

Anmäl dig med namn, organisation och kontaktuppgifter senast den 30 november till charlotta.dohlvik@sverigesmuseer.se

Du är välkommen att till samma adress skicka in förslag på frågeställningar till seminariet.

Varmt välkommen
Riksförbundet Sveriges museer i samarbete med Kulturrådet