museipodden_avsnitt3_web320Sveriges Museer tar tillvara och driver den svenska museisektorns gemensamma intressen. Museipodden finns till för dig som är nyfiken på museerna och framtiden.

I Museipodden spanar Sveriges Museer framåt, som en del av vår framtidsprocess 3.0 som nu tar sin början och skall pågå under några år framöver. Vad behöver framtidens publik? Hur kan museerna vara med och stärka individer och samhälle genom kunskap? Vilka är de strategiska vägvalen?

Avsnitt 3, Museipodden (47 min)
Nominerade till Årets museum! Mats Persson på Sveriges Museer ber cheferna för de tre finalistmuseerna spå i framtiden och dela med sig av utmaningar och inspiration:
Lyssna på Anna Hyltze, Göteborgs konstmuseum, Maja Heuer, The Glass Factory i Boda och Patrik Amsellem, Skissernas museum i Lund.

Museipodden produceras av Sveriges Museer i samarbete med Taste of Sound AB