Först och främst RSMs vårmöte, vilket alltid är en trevlig utflykt och tillställning och ett välkommet avbrott i vardagen så här i vårvintertider. Ett tillfälle när man får träffa alla gamla kollegor. Och det är verkligen många efter drygt tre decennier i branschen! Bara synd att tiden går så fort. Tänk om man hade lika lång tid framför sig  inom de intressanta och spännande verksamhetsområden som vi sysslar med!

Hur som helst -att få vara med om att vinna ÅRETS MUSEUM 2011 och ÅRETS UTSTÄLLNING 2010, två av branschens mest prestigefyllda priser, på en och samma gång, det är verkligen få förunnat!

Stort tack för alla gratulationer och positiva reaktioner från alla kollegor på vårmötet!  Under torsdagen, fredagen och helgen har gratulationerna strömmat in till Flygvapenmuseum från både kända och okända.
Bland annat så har Linköpings kommun gratulerat genom att uppmärksamma museet på sina storbildsskärmar utmed E4:an. flygvapen-till-bloggMed bild från museet och texten ”Sveriges bästa museum 2011”. Under fredagen blev vår receptionsdisk full av blommor från olika håll och vi ställde ut priserna i en välputsad (som sig bör) monter i foajén.
Personalen firade med bubbel och tårta på morgonen och till eftermiddagskaffet bjöd vår krögare ”Calle C” på tårta. Pelle Forss, som restaurangägaren heter, blev för övrigt prisad som årets östgötakock av Hagdahlsakademien för ett par månaders sedan. Närodlat och klimatsmart var de viktigaste kraven vi ställde när vi sökte entreprenör.

Hur hanterar vi då dessa framgångar? Jo, vi glädjer oss givetvis väldigt mycket, vilket påverkar oss (något trötta) positivt och inte minst så kommer vi givetvis göra allt att dra så mycket nytta av detta som möjligt  i vår marknadsföring. Vi har varit förberedda för alla tänkbara scenarier sedan flera veckor tillbaka.

Under året som gått har vi haft besök av många kollegor från hela landet och våra nordiska grannländer. Till alla er som ännu inte hunnit hälsa på oss så vill jag bara säga, hjärtligt välkomna! Kom och titta och glöm inte att höra av er, så att vi kan ta hand om er på bästa sätt.

Än en gång, tack till juryn och alla ni som röstat på oss! Och inte minst -  tack till Mats alla andra som jobbat häcken av sig inför och under VÅRMÖTET. Det var mycket trevligt och välorganiserat!

Hälsningar

Mikael Parr
Chef, Flygvapenmuseet

Foto: Per Jangius