Älskade museer
2022-08-18 - 2022-10-31

Beskrivning

Helgen 29-30 oktober är det dags för "Älskade museer" årets museihelg där museerna runt om i landet bjuder in besökare till aktiviteter, visningar och annat roligt. Sveriges Museer samlar nu in museernas aktiviteter på sin hemsida.

Sveriges Museer har instiftat en årlig museihelg, som firades för första gången 2021. Nu är det åter dags för museerna att öppna dörrarna för besökare för att fira höstlovet tillsammans. Alla medlemmar i Sveriges Museer kan skicka in sina aktiviteter som sker under årets museihelg 29-30 oktober via formuläret (länk). Kom ihåg att tagga som "Älskade museer" som finns bland de förvalda eventkategorierna.

Hur gör vi?

• Skicka in ert evenemang för museihelgen Älskade museer. Vi vill ha ert evenemang registrerat allra senast 29 september.
  • Använd logotyper för att märka upp ert evenemang i den utåtriktade kommunikationen, material har skickats ut till alla medlemsmuseer samt finns här på sidan att ladda ned.
  • Om ni vill - kontakta media lokalt och berätta om att ni arrangerar någonting och/eller har öppet under den årliga museihelgen Älskade museer.

Ladda ned instruktioner hur du använder loggan samt logotyper här via Dropbox.

Facebook_banner